9. februar 2011

Endelig fremme

Etter 29 timer på farten er vi endelig fremme ved Alona Beach på Panglao. Reiseruten ble Oslo -London, London -Hong Kong, HK - Cebu og tilslutt båt fra cebu til Panglao. En ganske lang reiserute med lite søvn. Men må si det var ganske deilig å komme ut av flyet og bli møtt med 30 grader! :)

Hotellet vårt er vi veldig fornøyd med, både rom og beliggenhet er kjempe bra. Vi har ikke sett så mye av stedet enda, siden det var blitt mørkt når vi dro ut. Dermed har vi ikke fått gjort så mye annet enn å fått oss en god middag (30 kr for middag og 6 kr for en øl!) og tatt oss en liten spasertur på stranden. I morgen blir det solbading på stranden og bare nyte ferien :)
Nå tar noen slitne kropper natten!




På flyplassen i Hong Kong




Utenfor flyplassen i Cebu. Varmt!





Hotellet vårt :)




Location:Fillippinene

4 kommentarer:

  1. Hei på dere!
    Kjekt å høre at dere er vel framme. E har også fått melding på telefonen, det var bra.. Svarte ikke for regna med det kosta for dokke. Lang reise, men godt å slappe av i varmen da. Nyt det!!! Her snøa det litt og er kaldere, rundt 0 gr. Kos dokke skikkelig, billig øl og mat da. Eia var vi der! Er spent kor magen til Synnøve fungerer på turen og nå etter dere har kommt fram. Håper det går bra. Tenker på dokke.
    Hilsen noen som er bra misunnelig. Reidun

    SvarSlett
  2. <3 Godt å høyre at dåkke he det kjekt!! Verte spennande å følge dåkke vidare på bloggen :) nyt turen alle fire :) jorun

    SvarSlett
  3. Halloen dokke globetrotterane,kjekt at dokke e komt på plass,skal nokk fylje med dokke :)

    SvarSlett
  4. Utrolig bra! Kjekt at dere er på reise - gleder meg til å følge med på turen og se hvordan dere har det! Boracay og Cebu skal være fantastiske steder har jeg hørt. Nyt hver dag! Stor klem fra Sveits :)
    Kari

    SvarSlett