14. februar 2011

Snorkeleventyr

Vi hadde hørt mye bra om snorkling og dykking rundt Panglao. Så lørdag kjøpte vi oss snorkelutstyr og leide en båt som tok oss med ut til noen øyer rett uten for Panglao. Første stopp var Virgin Island, en liten øde øy med en lang og tynn sandbank :)


Båten som vi leide for turen. Legg merke til navnet..


Virgin Island



Etterpå dro vi til en snorkleplass ved Balicasag Island. Det var første gang vi skulle prøve å snorkle ordentlig, eneste Therese hadde prøvd dette før. Vi makket litt først før vi fikk draget på det, men morsomt var det. Det syns sikker guidene våres også som prøvde å lære oss litt underveis :)


Lille båten som vi tok ut til snorkleplassen, siden det ikke var lov med motoriserte båter der.


På med utstyret. Haha lækkert!!:)


Fisken Therese






Knallblåe akvariumsfisker. Ikke lett å ta bilder under vann, men fikk tatt litt likevel.



Guidene våra fanget en blowfish til oss. (en slik giftig Fugu) Ganske komisk fisk som blåser seg opp når den føler seg trua. Skviser du den tyter det vann ut av munnen og "ørene" på den. Artig! :)

YouTube Video

Vi er veldig fornøyd med oppholdet i Filippinene hittil. Panglao var kjempe fint og folkene er veldig ærlige og service innstilte. Anbefales!

I dag, søndag, dro vi videre til Boracay. Vi fløy fra Cebu til Caticlan AirPort med et lite propellfly. Og vi landet på en enda mindre flyplass enn Vigra (ja det er mulig :)) fikk til og med håndskrevne flybilletter!





Caticlan flyplass.

I dag har vi tatt oss en en gåtur på White Beach på Boracay. Dette blir bra! :) more to come..

Location:Panglao