19. februar 2011

Byebye Boracay, hello Manila

I dag forlot vi flotte Boracay og satte nesen mot Manila. Vi har hatt det utrolig gøy i Boracay og fått opplevd mye. De siste to dagene har vi bare slyet oss på stranden, men har hatt mye morro på kvelden. Vi har sett flammeshow med tre transvestitter og en liten asiater mann. Vi har også prøvd vannpipe, og Christoffer og Henning har fått testet ut sangstemmen sin ;)







Oohlala..;)






Var mye morro med den vannpipen!







Christoffer og Henning tok selfølgelig tonen (helt alene, ingen andre i baren..) og brifet med sine flotte stemmer. Og resultatet ble.....



:) :) :)

Den siste kvelden måtte vi selvfølgelig ta noen solnedgang bilder.










Vi har alle også skaffet oss ekte Roy Bans. Cool shit ass!



Vi er også svært imponert over de små tricyclene som er her. Utrolig nok klarte vi å presse 4 voksne med 4 store sekker pluss håndbagasje på en sykkel. Is it safe?? Yeh yeh! :) eller som en hadde skrevet på sykkelen sin: "Live for nothing, die for something".






I Manila har vi nå tatt inn på et 4 stjerners hotell, 250kr natten! Ikke akkurat norsk standard, men det var egentlig godt å komme bort fra all sanden :) vi har trasket litt rundt i gatene og falt plutselig innom et enormt kjøpesenter her. Vi gikk og vi gikk og kom aldri til enden av senteret, så vi ble så sliten at vi måtte ta en tidlig kveld på rommet. I morgen er planen å dra innom Mall of Asia, asias tredje største varehus. Vi syns det vi var innom i dag var enormt, så da spørs det om vi går oss vill i morgen. Det var uansett utrolig mye og se på og prisene var ganske morsomme. Spørs om det blir ny trillekoffert i morgen ;)

-Gjengen-

Location:Gen M Malvar,Manila,Filippinene