29. mars 2011

Til Henning

Hei Henning.

1,5 uke går raskt om man er hjemme eller på reisefot. Det føles mer enn ti dager siden du reiste, men det kommer nok av opplevelsene vi har fått er store og mange. Vi savner å ha deg med på turen og vi vet du gjerne vil tilbake til oss. (her er strender uten irriterende selgere, god mat-ikke kun fried rice og fisk etc. etc)

Tenkte å gi leserene en liten forklaring på hvorfor du lengtet slik hjem til de tingene du postet ut på bloggen her tidligere.

Seng


..er ofte ganske liten og hard her i østen. Her ser dere en lokal guide som sover godt i sin lukseriøse marmorseng. De fleste sengene her er faktisk like harde som marmor!


Toalett



..er vel ikke lett i det hele tatt!? På reisefot kommer man over forskjellige typer toalett; hull i bakken, hull i veggen men også vanlige toalett som hjemme. Fellesnevneren er likevel tomt for toalettpapir og denne spylerslangen som vi ikke helt har tatt sjansen på..

Vask



..etter toalett er ofte ikke et tema. Vi har heldigvis med oss litervis med antibac!

Sofa



..er lov å savne Henning. Sofa er mangelvare i Asia og de få vi har sett på turen har ikke vært innbydende å slenge seg opp i..

Oppvask


..blir det uansett når Therese kommer hjem om noen dager. :) Hold ut så lenge!

Location:Tioman, Malaysia