11. februar 2011

Strandliv, Chocolate Hills og Tarsier

Vår første hele dag i Panglao startet vi med grilling av dei bleike kroppene våres. Heldigvis var stranden like hvit som oss så vi blendet rett inn. Vi prøvde så godt vi kunne å fortsette med å blende inn, men visse av oss endte opp med en ganske rødlig hud og soleksem (tross faktor 50!).


Vi ble selvfølgelig fristet til å ta full kroppsmasasje og fotskrubb. 100 kr for godt over en time massering. Vi kommer liksom ikke helt over hvor latterlig billig ting er her nede. Leikepenger som Henning kaller det.



I dag leide vi en bil med sjåfør som tok oss til Chocolate Hills i Bohol. Dette er noe store humper i landskapet som egentlig ingen kan forklare hvordan de havnet der. Når solen virkelig stekere på blir "humpene" brune, derfor Chocolate Hills.
















Vi ble selvfølgelig tatt med på den turistløypa når vi først var på tur og fikk dermed se litt av hvert. Vi var på elvekrus i Loboc og spiste mistenkelig mat (ingen sjuke enda!).











Christoffer og Therese slo også i et slag med ukulele sammen med lokalbefolkningen. Og selvfølgelig måtte Christoffer vise frem sine danseferdigheter.



Owheeee!!

Vi har også fått sett noen dyr i bur, holdt et par slanger (mens Therese flyttet seg raskt langt bort i et hjørne) og sett tarsierene som er her. Tarsier er noen små primater som kan ligne litt på en liten apekatt med alien øyne. Kjempe søte!




Her er den nye dvergkompisen til Christoffer, Khyrgat som koser seg med en albinoslange.


Henning holder sin første slange...skeptisk?








Henning og Christoffer tøffet seg opp til å ta på en 14 år gammel pytonslange på 300 kilo! Heldigvis sov den og ingen omkom den dagen.

Tarsier






En tur innom en sommerfuglpark var vi også. Som rene naturfotografen Christoffer er fikset han et dusin fine bilder av sommerfugler :)




Location:Filippinene

Solbrilla






Det e sånn at eg må ha eg må ha solbriller på

Ekte Roy Bands