24. mars 2011

Bursdagsfeiring på havets bunn :D

Vårt opphold på Phu Quoc går mot slutten og mens Christoffer gav seg ut på dag 2 på scooteren, pakka Synnøve og Therese sekken og heiv seg på en tur med Rainbow Divers.
Selv om en fyller et år eldre er det lov å finne frem barnet i seg selv, og årets bursdagfeiring av Synnøve fann sted på havets bunn utenfor Phu Quoc :)

Etter en times kjøring med båt nordover kastet vi anker og gjorde oss klare for dagens første dykk... Med Kambodsjas grenser i horisonten trakk Therese (eller rettere sagt tildelt) det korteste strået og var den første som skulle hoppe uti.. Grugleda oss... :)


Synnøve godter seg mens Therese kjenner på nervene ;)








Ready, Steady - Jump....


Og mens Therese roer pusten gjorde Synnøve seg klar for en runde snorkling :)

Etter 30minutter under var det på tide at Synnøve gjorde seg klar.. Ikke så høg i hatten lenger og med et angstfylt blikk så var det bokstavligtalt berre å hoppe i havet for Synnøve med..









Etter 30min returnerte også Synnøve til båten med et smil om munnen, det gikk no bra jo!
Etter litt kakao og frukt i magen tok vi en liten siesta på soldekk mens båten dro videre til neste dykkested. Kjempeopplevelse og virkelig erfaren instruktør gjorde at det kriblet i magen for Therese om å prøve igjen.. Synnøve syns det egentlig holdt med 30minutter, og valgte å godte seg i solstolen..


Klar for runde 2...


Svømme, svømme.. Tungt i motstrømmen.. ;)


Etter dykk 2 er det endelig mat!! Alltid skal vi bli så sulten av å svømme!
Og mens vi hiver innpå, returnerer båten til land.

Vel tilbake på hotellet gjer vi oss klare for de siste timene i solen - men sjarmøren Christoffer har lagt andre planer.. Med sin flytende Vietnamesisk tale har han skaffet kake og blomster til lille bursdagsbarnet :) han e no søt når han vil da dinne karen her!!





Stooort smil på en overrasket Synnøve :D

Etter en god del kakespising etterfulgt av bresing i solen, gjorde vi oss klare for kveldens festmiddag... Mens Synnøve er fornuften selv så sørget Christoffer og Therese for selve inntaket, og siste kvelden i Phu Quoc ble en suksess :)
Ikke store utvalget av plasser å dra på denne øyen så vi endte opp ned å feire begivenheten ilag med reisefølget vi møtte på Rainbow Divers tidligere på dagen...


litt posering ilag med noen av dykkerne Brian og Michael

Dagen derpå kunne vært bedre.. men men, bursdag berre en gang i året.. Sekkene ble pakket og vi returnerte til Saigon før Kuala Lumpur er neste stopp på reisen..

Location:Phu Quoc, Vietnam